Ana içeriğe atla

Space Rocket - Rocket Launch

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cacagezapp.spacerocket Space mission rocket launch game. You'll love the fun rocket launch game, take control of the rocket to the planet with the best timing and help the astronauts. Prepare the astronauts before the spaceship is lifted successfully lift the rocket Be quick to reach the longest distance. Have fun, wish you success.

Kelime Bulmaca - Zeka Oyunu

https://appgallery.huawei.com/#/app/C103253379
Beyin egzersizi yapmak için tasarlanan kelime bulamaca oyunu hiç bu kadar zevkli olmamıştı. Özenle seçilmiş yüzlerce yeni kelimeler bu oyunda mevcuttur..
Zeka gelişmesine faydası olan kelime bulmaca oyununu çok seveceksiniz keyifle oyanayacaksınız. Oyunun amacı karışık sıralanmış harflerdeki kelimeleri bulup bölüm atlamak, her bölüm geçildikten sonra ipucu ödülü kazanacaksınız, kolaydan zora doğru ilerleyen bölümlerde kazandığınız ipucu ödüllerini kullanarak finale ulaşacaksınız böylece eğlenceli vakit geçireceksiniz. Ayrıca oyunda zor bölümlerde arkadaşlarınızdan paylaş putonundan yardım isteyebilirsiniz . Uzun zaman harcanan oyunumuz ücretsizdir, her yaş gurubuna uygundur, oyanaması çok kolay ve dosya boyutu fazla yer kaplamaz, indiren kullanıcılarımız memnun kalacaklardır. 





Yorumlar