Ana içeriğe atla

Space Rocket - Rocket Launch

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cacagezapp.spacerocket Space mission rocket launch game. You'll love the fun rocket launch game, take control of the rocket to the planet with the best timing and help the astronauts. Prepare the astronauts before the spaceship is lifted successfully lift the rocket Be quick to reach the longest distance. Have fun, wish you success.

Şeker Patlat - Şeker Patlatma Oyunu

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cacagezapp.sekerpatlat
Oyun dünyasında en çok sevilen oyunların başında gelen şeker patlatmaca oyununu çok seveceksiniz.Etkileyici grafikleri sayesinde alışkanlık yapan bu eğlenceli şeker oyunu ilk anda sizi etksi altına alacak keyifle oynayacaksınız.Oyunun ana teması en az 3 renk patlayan şekerleri bir araya getirip eşleştirmek böylece oyunda hızlıca ilerleme sağlanıyor, toplamda 6 renkten oluşan değişik şekerler kendi aralarında eşleşme olduktan sonra farklı şekillere geçiyor oyun çok keyifli olmaya başlıyor bir sonraki bölüme heyecanla geçiliyor sürükleyici bir hal alıyor. Şekerlerin çarpışmalarında güzel görsel efektler gerçekleşir buda oyuna kalite katar oyuncuları etkisine alır.
  Bu şeker oyunu Match 3 tarzında yapılmış oyundur, her yaş gurubundakiler rahatlıkla oynayabilir kurulumu kısa ve kolaydır, oynaması çok basittir tek elle rahatlıkla oynanabilir, ayrıca zeka geliştirmeye faydası vardır, oyunda bir sonraki hamleyi hesaplamak zekayı çalıştırmaktadır.
  Oyun ücretsizdir oynanabilir can hakkı kalmaması durumunda 15 dakika süre sonra yeni canlar otamatik yüklenir, oyun esnasında internete bağlı kalmak şart değildir. Türçedir anlaması kolaydır.



Yorumlar