Ana içeriğe atla

Space Rocket - Rocket Launch

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cacagezapp.spacerocket Space mission rocket launch game. You'll love the fun rocket launch game, take control of the rocket to the planet with the best timing and help the astronauts. Prepare the astronauts before the spaceship is lifted successfully lift the rocket Be quick to reach the longest distance. Have fun, wish you success.

Snake Crazy - Snake Game

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cacagezapp.snakecrazy
Snack Crazy oyunu en başarılı yılan oyunlarından biridir, çok keyifle oynayıp adeta bağımlısı olacaksınız.
   Yılanımız adındanda anlaşılacagı gibi biraz çılgındır önüne gelen ödülleri almak için sizi biraz heyacanlandıracaktır bu ödül ve paraları topladıktan sonra sizi bloklar karşılayacak bu blokların küçük numaralı olanlarını tercih etmelisiniz böylece yılanımızın ömrü uzayacaktır, hatta bloksuz boşlukalardan geçerseniz can kaybınız hiç olmayacak punlarınızı korumuş olacaksınız.
   Snack Crazy yılan oyunu oynaması en basit oyunlardan biridir oynarken çok hoş vakit geçireceksiniz, ayrıca oyunda titreşim özelliginide açarsanız oyuna bir okadar daha heyacan katarsınız. Hızlı olursanız başarınız artacaktır birkaç oynadıktan sonra zaten hız beceriniz çoğalacak ve oyuna alışacaksınız kendi skorlarınız geçmeye çalışacaksınız. 




Yorumlar