Ana içeriğe atla

Space Rocket - Rocket Launch

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cacagezapp.spacerocket Space mission rocket launch game. You'll love the fun rocket launch game, take control of the rocket to the planet with the best timing and help the astronauts. Prepare the astronauts before the spaceship is lifted successfully lift the rocket Be quick to reach the longest distance. Have fun, wish you success.

Son Dakika Haber - Rss

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haber.full.rss
Son dakika güncel gazeteler, en son haberler, siyaset, ekonomi, borsa haberleri, son teknoloji haberleri, hayata dair her türlü spor, magazin haberleri, vizyondaki sinema filmleri fragmanlarından haberdar olmak istemez misiniz.? İşte tam size göre bir mobil uygulaması hazırladık çok seveceğiniz bu uygulamaya önde gelen haber ve aktüel sitelerden ekledik, sizde ayrıca zevkinize göre her türlü site haber magazin ve eğlence rss kaynaklarını ekleyebilirsiniz...
Sadece yapacağınız menüdeki Rss Search bölümünden anahtar kelime olarak siteleri aratıp eklemek. Kaliteli kaynaklara ve rss adreslerine ulaşmak artık çok kolay uygulamayı kendi beğenize göre oluşturup bildirim alabilirsiniz, gündem haberlerini ve magazin, spor haberlerini, teknoloji dünyasını yakından takip edebilirsiniz. Uygulamayı ücretsiz indirip kolayca kullanabilirsiniz.
İnternet dünyasındaki önde gelen en ünlü haber sitelerinden sınırsız rss feed, gazeteler, haber kaynaklarını sizde ilave edip uygulamayı zenginleştirebilirsiniz.

Özellikler:
Gazeteler ve Haberler
Gazete Manşetleri
Rss Feed Reader
Rss Beslemesi
Otomatik güncelleştirme
Bildirimler
Kapsamlı arama
Forumları ekleyebilme
Podcast
Muzik
Video 
Tüm Diller
Ekran Widget
Kullanışlı basit menü





Yorumlar